ЛІТНІ СПОРТИВНІ ТАБОРИ

ЛІТНІ СПОРТИВНІ ТАБОРИ
Шановні батьки!
Незабаром закінчиться навчальний рік і перед нами постане завдання організації виховання, оздоровлення та дозвілля наших дітей. В цій ситуації завжди на поміч приходять бабусі і дідусі, які беруть клопоти на себе, отримуючи при цьому не аби яке задоволення. Є й інші варіанти: пришкільний табір, літні оздоровчі табори, мовні школи, закордонні поїздки та екскурсії, літо в Києві, на дачі.
Спортивна секція дзюдо ЗСШ № 78 та відділення дзюдо ДЮСШ-10 пропонує нашим дітям змістовно провести літні канікули, організовуючи спортивно-оздоровчі табори «Спортивне літо-2011».
Метою цих таборів є:
1) Забезпечити повноцінне відновлення всіх систем організму дитини після закінчення тривалого навчального року.
2) Зміна постійного місця перебування дитини: школа, дім, автошляхи, місто – отримання позитивних емоцій та образів, натхнення до подальшого навчання.
3) Подальше зміцнення опорно-рухового апарату, розвиток рухових якостей: координації, сили, витривалості, швидкості, гнучкості.
4) Забезпечення системності та непереривності тренувального процесу з дзюдо.
5) Забезпечення батькам можливості дорослого спокійного відпочинку, активного культурного дозвілля, тощо.
Будь-ласка, ознайомтеся з програмою проведення «Спортивного літа-2011»:
1) 02.06 – 23.06 (20 днів) Олімпійський учбово-тренувальний центр «Спартак», Алушта, супроводжуючий тренер: Мельник К.В. + помічник (для всіх вікових категорій дзюдоїстів, учні 1-2 класів за погодженням з тренером).
2) 15.07 – 04.08 (20 днів) Дитячий спортивно-оздоровчий комплекс «Жемчужина»,
м. Очаків п. Чорноморка, супроводжуючий тренер: Мельник К.В. (для всіх вікових категорій дзюдоїстів).
3) 15.08 – 25.08 (10 днів) п. Міжводне, АР Крим (тільки для досвідчених дзюдоїстів, за рекомендацією тренера),
супроводжуючий тренер: Мельник К.В.
Шановні мої!
Кожного року ми намагаємося вдосконалювати наш тренувальний процес і відпочинок, зробити його більш змістовним, цілеспрямованим і системним. Кожного року підвищується вартість таборів, додаткових послуг, тощо, як і всього нашого життя. З особистого досвіду знаю, що надавати перевагу відпочинку, де основним чинником вибору є знижена вартість, не далекоглядно, так як все ж важливіше – умови, які створені для організації і реалізації тренувально-виховного, культурно-розважального, пізнавального процесу розвитку та відпочинку дітей. Прошу Вас зважувати на це.
Будь-ласка, обдумайте наші пропозиції щодо оздоровлення юних дзюдоїстів та повідомте про це мене до 30 квітня, особливо, щодо табору «Жемчужина» - потрібно забронювати місця.
Завжди з Вами, Мельник Костянтин Володимирович. Тел: 050 381 98 24

Олімпійський учбово-тренувальний центр «Спартак»
м. Алушта, АР Крим, 02.06 – 23.06 (20 днів)
(для всіх вікових категорій дзюдоїстів,
1-2класи: індивідуально, за погодженням з тренером)
Супроводжуючий тренер: Мельник К.В. + помічник
ОУТЦ «Спартак» - відома олімпійська спортивна база ще з часів СРСР. Розташована в зеленій частині м. Алушта в 150 м від моря. Має свій пляж.
Інфраструктура: зал боротьби на 6 олімпійських килимів, зал боксу, тренажерний комплекс, гімнастичне містечко, футбольне поле(штучне покриття), майданчики(дерев’яне покриття) для занять міні-футболом, баскетболом, гандболом, волейболом (4 шт), тенісні столи, бігова доріжка – естакада, 1200м.
Спортивна секція дзюдо ЗСШ № 78 та ДЮСШ-10 на протязі останніх 4-х років проводить спортивно-оздоровчі табори на «Спартаку». У нас є вже досвід і напрацювання як щодо організації тренувального процесу, оздоровлення, культурно-пізнавальних заходів.
Головною перевагою ОУТЦ «Спартак» є наявність умов для занять різними видами спорту, а також реальне бачення і відчуття великої спортивної сім’ї, яку створюють спортсмени збірної команди України, ближнього зарубіжжя і Європи, а також дитячі спортивні колективи в основному з України і Росії. Видатні спортсмени сьогодення і в минулому (в якості тренерів) тренуються, відпочивають, прогулюються затишними в зелені і цвіту доріжками «Спартака».
Харчування організовано в 4-х кондиціонованих залах тричі на день. Є можливість замовляти індивідуальне меню, для групи, брати сухпайок.
Проживаємо в спальному корпусі залу боротьби. Це великий зал на 15 чоловік і рядом кімната на 7 чоловік. Проживання на другому поверсі: зал боротьби, туалети, душові кімнати на 1-му поверсі. Перевагою такого розташування є ізольованість від проживаючих в готелі (діти на виду у тренера, можливість самоорганізації життя і побуту спортивного табору, фестивалів, культурних акцій), а саме головне – виховання єдності команди, спортивного духу та взаємодопомоги.
На території бази є медична частина, кафе.
Вартість путівки: 4400 грн (20 днів). Включає: проживання, харчування, користування спортивними спорудами, пляжем.
Додатково сплачується: проїзд Київ-Сімферополь-Київ, проїзд Сімферополь-«Спартак»-Сімферополь, 2 екскурсії, культурно-розважальна програма(кіно, фестиваль, призи).
Шановні батьки! Прошу визначитися з спортивним табором «Спартак» до 30 квітня і повідомити про це тренера. Вартість путівки можливо сплатити до 25 травня.
Інформація щодо документів, речей від’їзду, сумі додаткових грошей буде надана безпосереднім учасникам спортивного табору «Спартак» до 20 травня.
Дякую Вам за увагу, терпіння і віру в нашу справу.
Мельник К.В. тел: 050 381 98 24
ЛІТНІ СПОРТИВНІ ТАБОРИ
Дитячий спортивно-оздоровчий комплекс «Жемчужина»,
м. Очаків, п. Чорноморка, 15.07 – 04.08 (20 днів)
(для всіх вікових категорій дзюдоїстів)
Супроводжуючий тренер: Мельник К.В.
«Жемчужина» - сучасна дитяча спортивна база; всі спортивні майданчики, корпуси проживання, їдальня, інфраструктура, після капітального ремонту. Розташована на березі Чорного моря з охайним пісчаним пляжем.
По зрівнянні з ОУТЦ «Спартак», де організацією вільного часу, активного і корисного відпочинку займаємося ми самі, що без перебільшення надає особливий колорит та доленосність нашому відпочинку в «Спартаку», в ДСОК «Жемчужина» - це функція адміністрації та персоналу табору. У нашій команді буде свій вожатий-педагог, за допомогою якого діти будуть брати участь у всіх культурно-розважальних, пізнавальних заходах табору. І, звичайно, будуть тренування з дзюдо, ігрових видів спорту, плавання, скалолазання (штучна стінка), атлетична підготовка.
Проживання: 6-місні номери з зручностями на блок з 4-х номерів (4 унітази, 4 душі, 6 умивальників). Кондиціонер.
Харчування :5 разів на день.
Спортивні споруди:
1) майданчик з штучним покриттям 35*43(баскетбол, гандбол, теніс, міні-футбол)
2) майданчик з дерев’яним покриттям 22*43(баскетбол, гандбол, теніс, міні-футбол)
3) баскетбольний майданчик, плитка
4) волейбольний майданчик, пісок
5) зал хореографії 10*10, татамі
6) атлетичне містечко (шведські стінки, рукохіди, перекладини, бруси, канат)
7) скалодром, 20 трас, 6 м
8) городки
9) яма для стрибків
10) спортивний басейн 25 м, 6 доріжок, переливи, температурний режим (сплачується додатково)
На одній території з «Жемчужиною» розташований сучасний аквапарк «Аттика» (сплачується окремо).
Вартість путівки: 4600 грн (проживання, харчування, сухий пайок, медобслуговування, страхування, програма розважальних заходів, безпека, користування спортивним інвентарем і спорудами, праця вожатих.
Додатково сплачується:
проїзд Київ-«Жемчужина»-Київ, аквапарк «Аттика», басейн, екскурсія
Увага! Просимо Вас повідомити, щодо поїздки вашого сина в спортивний табір «Жемчужина» до 30 квітня, потрібно забронювати місця, і сплатити частину вартості (1000 грн) путівки.
Детальна інформація: речі, документи, від’їзд, приїзд, буде надана безпосереднім учасникам табору «Жемчужина» до 01 липня.
Спортивний табір для досвідчених дзюдоїстів
15.08 – 25.08, п. Між водне, АР Крим (за рекомендацією тренера)
Супроводжуючий тренер: Мельник К.В.
Табір проводиться спільно з МСМК з дзюдо і самбо Чесебієвим Бісланом Меджидовичем, Майкопська школа. Метою табору є індивідуальне напрацювання змагальної техніки і тактики дзюдо. На протязі 10 днів проходитимуть ранні та вечірні спеціалізовані тренування. З досвіду минулих років, тренування вранці проходили з 07.00 до 09.00. Потім сніданок, пляж. Обід, відпочинок. Знову пляж і вечірнє тренування з 18.00 до 20.00. Вечеря. Вечірнє купання, кавуни, дині, книга. 22.00 – 22.30 – сон.В Міжводному гарний пісчаний пляж, кожного ранку прибирається.
Проживання: приватний сектор – сучасні комфортні номери, зручності на подвір’ї, або в номері, харчування в столовій на території бази (на замовлення). Тренування проходитимуть на сусідній базі.
Вартість табору: 2800 грн (проживання, харчування, оплата послуг тренера-спеціаліста з змагальної техніки)
Якщо Ви прийняли рішення щодо участі Вашої дитини у таборі після 30 квітня, телефонуйте, декілька додаткових місць завжди знайдеться.
0503819824 Мельник Костянтин Володимирович

1 комментарий: