Відкрите тренування Олімпійської збірної з дзюдо


18.07.2012 року на Олімпійській спортивній базі в Конча Заспі відбулося відкрите тренування олімпійської збірної команди України з дзюдо, яка прийме участь в Олімпійських Іграх в Лондоні вже в кінці липня. Цю подію відвідала і знімальна група «Школи класичного дзюдо». На тренуванні також були присутні представники ведучих телеканалів України, профільних газет, журналів.


 Після короткого розминання, вправ на гнучкість, акробатики, наша олімпійська дружина провела сутичку в не-вадза і на протязі 5-ти хвилин медитували над «учікомі», комбінаціями в русі. Далі, згідно плану тренування, дзюдоїсти виконали кидки на швидкість протягом 30 секунд, декілька серій.  Георгій Зантарая виконував кидки вліво і вправо, змінюючи кожного разу направлення і сам кидок. Завершили основну частину тренування сутичками в наге-вадза, а в заключній частині – вправами на гнучкість. Тренування завершилося загальним шикуванням. Старший тренер чоловічої збірної команди України Віталій Дуброва розповів програму вечірнього заняття і після укліну, хлопці і дівчата давали інтерв’ю, фотографувалися.
Нагадаємо, що на лондонському татамі нашу країну представлятимуть 10 українських спортсменів:  Георгій Зантарая(60 кг),Сергій Дребот (66 кг), Володимир Сорока (73 кг), Артем Василенко (81 кг), Роман Гонтюк (90 кг), Артем Блошенко (100 кг), Станіслав Бондаренко (+100 кг), Наталія Смаль (70 кг), Марина Прищепа (78 кг) и Ірина Кіндзерська (+78 кг).
Турнір з дзюдо пройде з 28 липня по 3 серпня, по одній ваговій категорії в чоловіків і жінок кожного дня.



















































































Комментариев нет:

Отправить комментарий